HERSTELLINGSWERKEN WAGENS

Las- en herstellingswerken aan uw auto zijn nodig als er sprake is van slijtage of schade, denk maar aan een aanrijding of een gat in uw chassis of carrosserie door een langdurige inwerking van zout, vocht of andere vuiligheid. 

Aangezien een auto vol elektronica zit die snel geraakt kan worden bij bepaalde laswerken, is het erg belangrijk dat u beroep doet op een echte professional om problemen te voorkomen. Sammy is bovendien ook gespecialiseerd in het lassen van aluminium. Begin dus zelf niet aan deze complexe klus, maar kies voor een veilige optie en vertrouw op het vakmanschap van Laswerken Dewitte zodat u zeker kunt zijn van een piekfijn resultaat. Onze ervaren lassers werken met kwalitatief hoogstaand materiaal en houden rekening met de originele lasnaden en puntlassen wanneer ze las- en herstellingswerken uitvoeren aan uw wagen. 

Hier vindt u alvast een greep uit onze mogelijkheden wat betreft herstellingswerken bij wagens:

  • Uitlaten
  • Roestvormingen
  • Carrosserie in aluminium
  • Motorblokken

Contact en vrijblijvende offerte

Heeft u nog vragen omtrent herstellingswerken, inoxwerken, laswerken in Beverlo en omgeving? Neem gerust contact op met Laswerken Dewitte en zaakvoerder Sammy helpt u met plezier verder. Maakt u liever meteen een afspraak? Geen probleem! We komen bij u langs om uw verwachtingen te bespreken en uw werken van A tot Z te analyseren. Een gedetailleerde en vrijblijvende prijsofferte krijgt u er sowieso bij.