HERSTELLINGSWERKEN

LASWERKEN IN STAAL, INOX EN ALUMINIUM

De vakmannen van Laswerken Dewitte zijn uitgerust met al het nodige materiaal om alle mogelijke herstellingen uit te voeren met behulp van lastechnieken. Vlekkeloos werk en een stipte, correcte uitvoering binnen de afgesproken termijn, zijn slechts twee pijlers die ons onderscheiden van onze concurrenten. Daarenboven gaan we er prat op steeds transparant te communiceren zodat u op de hoogte bent van alle stappen die we nemen in het proces.

Las- en herstellingswerken bij woningen 

 Laswerken Dewitte is gespecialiseerd in het lassen van kleinere en grotere constructies voor zowel particulieren als professionals. Wij lassen staal, inox en aluminium en hanteren daarvoor diverse technieken. 

Lees meer

Las- en herstellingswerken bij bedrijven 

Kleine of grote laswerken die hersteld moeten worden: Laswerken Dewitte benadert elk project met evenveel kennis en kunde. Elke herstelling vergt een andere aanpak, maar dankzij onze jarenlange ervaring nemen wij moeiteloos elk project voor onze rekening

Lees meer

Las- en herstellingswerken bij wagens 

Las- en herstellingswerken aan uw auto zijn nodig als er sprake is van slijtage of schade, denk maar aan een aanrijding of een gat in uw chassis of carrosserie door een langdurige inwerking van zout, vocht of andere vuiligheid. 

Lees meer

Herstellingen op locatie 

Laswerken Dewitte komt uiteraard langs op locatie om uw herstellingen uit te voeren. Ook wanneer er aanpassingen in plaats van herstellingen moeten gebeuren, komt vakman Sammy Geeraerts moeiteloos op locatie met het geschikte materiaal. 

Lees meer