• KIEZEN VOOR METAAL IS KIEZEN VOOR
    IJZERSTERKE KWALITEIT…
    0471 78 30 78

Laswerken Dewitte, professionele lasser in Beverlo

Als u op zoek bent naar een professionele lasser in Beverlo of omgeving, dan kunt u beroep doen op Laswerken Dewitte. Zaakvoerder Sammy De Witte-Geeraerts heeft al meer dan tien jaar ervaring in de sector en is gespecialiseerd in allerlei laswerken, herstellingswerken en inoxwerken op maat.

Hij is een erkend lasser die beschikt over de nodige kennis en vergunningen. Zowel particulieren als bedrijven in heel Vlaanderen kunnen steunen op de diensten van deze metaalexpert. Laswerken Dewitte werkt bovendien ook samen met gedreven architecten die mee alles op alles zetten om uw project tot een goed einde te brengen.

Bij Laswerken Dewitte denken en werken we graag met u mee en geven we steeds advies wanneer nodig. Van het eerste idee tot het eerste ontwerp tot de uiteindelijke plaatsing, Laswerken Dewitte staat u bij met raad en daad.

Ons doel is om telkens tot een eindresultaat te komen dat volledig voldoet aan uw wensen en uw verwachtingen. Daarenboven kunt u rekenen op topkwalitatieve producten met een lange levensduur. Voor onze klanten is alleen het allerbeste goed genoeg!

Laswerken
Dewitte

Als u op zoek bent naar een professionele lasser in Beverlo of omgeving, dan kunt u beroep doen op Laswerken Dewitte.
Laswerken Dewitte is gespecialiseerd in het lassen van kleinere en grotere constructies voor zowel particulieren als professionals. Wij lassen staal, inox en aluminium en hanteren daarvoor diverse technieken. Met behulp van halfautomatische lasapparatuur vervaardigen en herstellen we nauwkeurig en efficiënt uw product in staal, inox en aluminium.
Van metaalconstructies tot industrieel meubilair tot nood- en brandtrappen, alle las- en herstellingswerken zijn mogelijk bij Laswerken Dewitte. Dankzij de nieuwste technieken en ons gedreven team van vakmannen, herstellen wij uw laswerken op maat van uw interieur, uw woning, uw terrein, uw bedrijf.
Las- en herstellingswerken aan uw auto zijn nodig als er sprake is van slijtage of schade, denk maar aan een aanrijding of een gat in uw chassis of carrosserie door een langdurige inwerking van zout, vocht of andere vuiligheid. Sammy is gespecialiseerd in het herstellen en lassen van aluminium carrosserieën
LASWERKEN

LASWERKEN

Voor het uitvoeren van professionele laswerken in de ruimere omgeving van Beverlo, kunt u vertrouwen op de expertise van Laswerken Dewitte. Deze lasser heeft alles in huis om staal, inox of aluminium op maat te lassen.

Lees meer
INOXWERKEN

INOXWERKEN

Laswerken Dewitte is gespecialiseerd in het uitvoeren van inoxwerken in Beverlo en omgeving. Hij werkt alle lasnaden weg, trekt lijntjes en zorgt in het algemeen voor een zeer fijne afwerking van alles wat met inox te maken heeft.

Lees meer
HERSTELINGSWERKEN

HERSTELINGSWERKEN

De vakmannen van Laswerken Dewitte zijn uitgerust met al het nodige materiaal om alle mogelijke herstellingen uit te voeren met behulp van lastechnieken. Vlekkeloos werk en een stipte, correcte uitvoering binnen de afgesproken termijn.

Lees meer

Onze diensten

WAT KUNT U ALLEMAAL LATEN LASSEN?

Lassen kan in veel gevallen een stijlvolle en duurzame oplossing bieden. Prachtige siersmeedwerken, een stevige poort of trap, een sierlijke brievenbus waar niemand in kan, hekwerk dat lang meegaat, een roestvrijstalen werkblad, … de mogelijkheden zijn eindeloos. Sammy last alles met oog voor detail en een feilloze afwerking.

Meer informatie

DUURZAME OPLOSSINGEN

Lassen kan in veel gevallen een stijlvolle en duurzame oplossing bieden. Prachtige siersmeedwerken, een stevige poort of trap, een sierlijke brievenbus waar niemand in kan, hekwerk dat lang meegaat, een roestvrijstalen werkblad, … de mogelijkheden zijn eindeloos. Sammy last alles met oog voor detail en een feilloze afwerking.

Meer informatie

HERSTELLINGEN OP LOCATIE

Laswerken Dewitte komt uiteraard langs op locatie om uw herstellingen uit te voeren. Ook wanneer er aanpassingen in plaats van herstellingen moeten gebeuren, komt vakman Sammy Geeraerts moeiteloos op locatie met het geschikte materiaal. Bij Laswerken Dewitte staat duurzaamheid centraal. Zaakvoerder Sammy stelt alles in het werk om alle herstellingen zo kwalitatief en sterk mogelijk uit voeren.

Meer informatie

INOX: EFFICIËNT EN SMAAKVOL

Inox is roestvrij staal dat zich makkelijk laat verwerken in elk soort interieur. U kunt het gebruiken voor balustrades, trapleuningen, trappen, keukenbladen, wasbakken, ... Laswerken Dewitte adviseert u graag zodat u op de hoogte bent van alle mogelijkheden. Inox is uitermate compatibel en is een garantie voor een tijdloos design. Dankzij zijn jarenlange ervaring weet deze lasser als geen ander hoe om te springen met dit duurzame materiaal.

Meer informatie

Enkele referenties

Laswerken Dewitte

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Neem dus snel contact op met Laswerken Dewitte uit Beverlo en maak een afspraak. De offerte die Sammy opstelt is steeds geheel vrijblijvend en gratis. Twijfel dus niet om te steunen op de expertise van deze lasser.

Vrijblijvende offerte