INOXWERKEN

LASWERKEN IN STAAL, INOX EN ALUMINIUM

Voor het uitvoeren van professionele laswerken in Beverlo of omgeving, kunt u vertrouwen op de expertise van Laswerken Dewitte. Deze lasser heeft alles in huis om staal, inox of aluminium op maat te lassen. Dankzij zijn jarenlange ervaring brengt zaakvoerder Sammy elke klus tot een goed einde.

WAT KUNT U ALLEMAAL LATEN LASSEN?

Lassen kan in veel gevallen een stijlvolle en duurzame oplossing bieden. Een stevige poort of trap, een sierlijke brievenbus waar niemand in kan, hekwerk dat lang meegaat, een roestvrijstalen werkblad de mogelijkheden zijn eindeloos. Sammy last alles met veel oog voor detail en afwerking.

STAAL, INOX EN ALUMINIUM

Laswerken Dewitte werkt met staal, inox en aluminium en doet dat in eigen atelier of ter plaatse. Zelfs al is er geen stroom voorhanden op locatie, dan trekt Sammy Geeraerts zijn plan wel. Hij is een vakman die op elke situatie is voorbereid.

NEEM CONTACT OP VOOR EEN OFFERTE

Wenst u meer informatie? Of heeft u nog vragen omtrent de laswerken, inoxwerken of herstellingswerken in Beverlo of omstreken? Twijfel dan niet om contact op te nemen met Laswerken Dewitte. Ook als u een afspraak wilt maken geeft u gewoon een seintje aan Sammy. Hij komt graag eens langs om de werken met u te bespreken en u te voorzien van een gedetailleerde en vrijblijvende prijsofferte.

Referenties