LASWERKEN IN STAAL, INOX EN ALUMINIUM

Voor het uitvoeren van professionele laswerken in de ruimere omgeving van Beverlo, kunt u vertrouwen op de expertise van Laswerken Dewitte. Deze lasser heeft alles in huis om staal, inox of aluminium op maat te lassen. Dankzij zijn jarenlange ervaring brengt zaakvoerder Sammy elke klus op een efficiënte manier tot een goed einde.

Wat kunt u allemaal laten lassen?

Lassen kan in veel gevallen een stijlvolle en duurzame oplossing bieden. Prachtige siersmeedwerken, een stevige poort of trap, een sierlijke brievenbus waar niemand in kan, hekwerk dat lang meegaat, een roestvrijstalen werkblad, … de mogelijkheden zijn eindeloos. Sammy last alles met oog voor detail en een feilloze afwerking. 

Staal, inox en aluminium

Laswerken Dewitte werkt met staal, inox en aluminium en doet dat in zijn eigen atelier of ter plaatse. Vreest u dat uw locatie zich niet leent tot het uitvoeren van laswerken, bijvoorbeeld omdat er geen stroom voorhanden is? Geen zorgen, vakman Sammy Geeraerts is op elke situatie voorbereid en trekt zelfs in dat geval zijn plan. 

Inoxwerken voor een smaakvol interieur

Laswerken Dewitte is gespecialiseerd in het uitvoeren van inoxwerken in Beverlo en omgeving. Hij werkt alle lasnaden weg, trekt lijntjes en zorgt in het algemeen voor een zeer fijne afwerking van alles wat met inox te maken heeft. 

Inox: efficiënt en smaakvol

Inox is roestvrij staal dat zich makkelijk laat verwerken in elk soort interieur. U kunt het gebruiken voor balustrades, trapleuningen, trappen, keukenbladen, wasbakken, ... Laswerken Dewitte adviseert u graag zodat u op de hoogte bent van alle mogelijkheden. Inox is uitermate compatibel en is een garantie voor een tijdloos design. Dankzij zijn jarenlange ervaring weet deze lasser als geen ander hoe om te springen met dit duurzame materiaal. 

Spiegelinox

Ook als u wilt investeren in spiegelinox is Laswerken Dewitte uw go-to. Spiegelinox is inox die behandeld wordt zodat een spiegelend effect ontstaat. Het kan voor heel wat verschillende doeleinden gebruikt worden. Wilt u meer te weten komen over de opties die we bieden met spiegelinox? Contacteer ons dan gerust zodat we een woordje uitleg kunnen geven over de mogelijkheden. 

Contact en vrijblijvende offerte

Wenst u meer informatie? Wilt u meteen een afspraak maken of heeft u nog specifieke vragen omtrent las- en inoxwerken en herstellingswerken in Beverlo en omstreken? Twijfel dan niet om contact op te nemen met Laswerken Dewitte. We komen graag eens langs om de werken met u te bespreken en u te voorzien van een gedetailleerde en vrijblijvende prijsofferte.

Referenties